Uncategorized

Plankdragers van leer kopen

plankdragers leer

Accessoires van leer zijn tegenwoordig erg trendy, zeker als het gaat om woonaccessoires. De webshop Handles and More speelt daar heel slim op in. Daar kun je namelijk onder andere plankdragers van leer kopen, en dat in super veel kleuren. Ze hebben als het ware een basiscollectie leer op voorraad, in vaste kleuren, en in al deze kleuren kun je hun leren accessoires bestellen. Ze hebben niet alleen plankdragers van leer maar ook bijvoorbeeld:

  • Leren theedoekhouders
  • Leren handgreepjes
  • Een leren toiletrolhouder
  • Een leren kussenhouder

Dit is nog slechts een klein deel van het assortiment leren accessoires dat ze bij Handles and More verkopen. Voor het volledige aanbod kijk je even op hun website, waar je direct al die accessoires kunt bestellen. Handles and More verzendt alle bestellingen met een waarde boven de €50 helemaal gratis. En als je ziet hoeveel toffe producten ze hebben dan snap je dat het niet moeilijk is om aan dat bedrag te komen.

De nieuwste trend op gebied van interieur: Plankdragers van leer

Bij Handles and More houden ze de laatste trends op het gebied van interieur nauwgezet in de gaten. Zeker op de sfeerfoto’s die ze van hun plankdragers van leer hebben gemaakt zie je dat ze echt samen met een stylist werken. Al hun foto’s zijn zo mooi gestyled dat het lijkt alsof ze zo uit een trendy woonblad komen. Niet voor niets raken zoveel mensen door hun website geïnspireerd tot het kopen van die mooie leren accessoires. Het is namelijk een makkelijke manier om een ruimte gezellig af te stylen, en bovendien niet duur. Handles and More rekent een hele nette prijs voor al hun leren accessoires, en dat kunnen ze doen doordat ze alles zelf produceren. Ze werken dus niet met tussenpersonen of kopen het ergens in, dus zo kunnen ze de prijs voor jou als consument lekker laag houden.

Welke soorten leren handgrepen zijn er?

Ze verkopen bij Handles and More ook leren handgrepen, bijvoorbeeld voor aan je keukenkastjes of aan een tv-meubel. Deze greepjes zijn er in drie varianten, namelijk de lus, de kom (dit is een gedraaide lus) of de platte greep. Welke je kiest is afhankelijk van wat je mooi vindt, maar ook van de grootte van het meubel. Ze zijn er in diverse maten en diktes, zodat ze goed passen bij het meubel waar je ze op wilt bevestigen. Leren handgrepen zijn een hele makkelijker manier om een meubel nieuw leven in te blazen. Ze zijn hip, makkelijk te bevestigen en gaan bovendien heel lang mee. En je bestelt deze leren handgrepen natuurlijk samen met die plankdragers van leer in de hippe webshop van Handles and More!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *