Hout graveren
wonen

Laat de foto dan in hout graveren!

Aiymes? Heb jij een mooie foto die je graag een mooi plekje zou willen geven in je huiskamer? Alleen wil je graag een keer wat anders dan een standaard foto in een fotolijstje? Laat dan je foto in je hout graveren. Je huis een persoonlijk randje geven is natuurlijk altijd tof en al helemaal als dit op een originele manier kan. Hout kan een erg mooi toevoeging zijn aan je woning, het geeft namelijk een erg natuurlijk tintje aan je huis en kan ook nog eens een beetje industrieel ogen. Eigenlijk is het in veel verschillende soorten inrichting erg mooi te combineren. Naast dat het heel erg mooi is om in eigen huis te zetten is het ook nog eens een erg mooi cadeautje. Je hoeft je namelijk niet te weten of het wel bij iemands inrichting past omdat het heel makkelijk te combineren is. Daarnaast zijn mensen vaak dol op een cadeau die persoonlijk is of waar een idee achter zit. En wat is er nou persoonlijker dan een foto samen met elkaar. Mensen zullen dit cadeautje dan ook zeker waarderen en je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat het ergens op zolder belandt. 

Duurzaam hout

Naast dat een foto in hout graveren een erg mooi decoratie stuk is wordt het ook nog eens op een duurzame manier gebouwd. De foto wordt namelijk gegraveerd in populierenhout. Dat is een zeer duurzaam materiaal wat ook nog eens erg sterk is. Daarbij zorgt duurzaam hout er ook voor dat het een uniek product wordt. Want een natuurlijk stuk hout is natuurlijk nooit hetzelfde. Naast het graveren van je foto in hout kun je ook kiezen voor vele andere duurzame woonaccessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld handgemaakt vazen waar je prachtige bloemen in zou kunnen zetten. Maar er zijn bijvoorbeeld ook houten beeldjes van verschillende soorten dieren te vinden. Verder zijn er nog vele andere woonaccessoires te vinden. Deze woonaccesoires worden altijd gemaakt van natuurlijke materialen en bij het maken van de producten wordt er ook gebruik gemaakt van groene energie.

Contact en vragen

Heb je nou bijvoorbeeld nog vragen over de duurzaamheid van de producten? Of wil je graag de prijs weten van bepaalde producten? Of wil je simpelweg gewoon wat meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even de website bezoeken of contact opnemen voor antwoord op al je vragen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.