Meubels opknappen
wonen

Meubels opknappen? Dan is dit wat voor jou!

Zijn jouw meubels toe aan een flinke opknapbeurt? Alleen ben je zelf niet zo technisch? En ben je daarom op zoek naar een bedrijf die meubels opknappen? Dan ben je bij Meubelstoffeerderij Frederik aan het juiste adres. Zij kunnen allerlei verschillende soorten meubels opknappen en als jij het graag wilt kan er ook nieuwe stof toegevoegd worden op de meubel. Hierdoor krijgt de meubel weer de uitstraling die het had toen het net nieuw was. Wil je juist dat het meubel het antieke randje behoudt dan is dat natuurlijk ook te regelen. De werkplaats van Meubelstoffeerderij Frederik is gevestigd in Breda. Maar door de haal- en brengservice is het mogelijk om mensen uit verschillende steden te helpen. Zo worden mensen in Amsterdam en Tilburg ook gewoon geholpen. Het is immers wel zo fijn als iedereen tevreden is over de meubels die in het huis staan. Laat je dus zeker niet tegenhouden door de mogelijke afstand tussen jou en de werkplaats in Breda. Door de jarenlange ervaring die de mensen van Meubelstoffeerderij Frederik kun jij er vanuit gaan dat jouw meubel op een zeer professionele manier wordt opgeknapt. Vooral bij erfstukken, maar natuurlijk ook alle andere meubels, is het wel zo fijn als er zorgvuldig met de meubels wordt omgegaan. 

Meubels stofferen

Naast meubels opknappen is Meubelstoffeerderij Frederik ook gespecialiseerd in het stofferen van meubels. Vooral wanneer een meubel erg vaak gebruikt wordt kan het voorkomen dat de stoffering vies wordt of beschadigd. Dit is natuurlijk niet fijn voor het oog en veel mensen kiezen er dan ook voor om dit op te laten knappen. Wanneer de stoffering vies is kan dit gewoon gereinigd worden. Wanneer liever hebt dat de stoffering vervangen wordt is dat natuurlijk ook mogelijk. Dat kan natuurlijk ook in een ander kleurtje dan dat het eerst was. Hierdoor lijkt het namelijk net of je een nieuw meubel in je huis hebt staan. Meubels die bijvoorbeeld gestoffeerd kunnen worden bij Meubelstoffeerderij Frederik zijn banken, stoelen, kussen of een kast.

Meubels op laten vullen

Het is naast het stofferen van meubels en meubels opknappen ook mogelijk om meubels op te laten vullen. Dit kan je bijvoorbeeld laten doen wanneer een bank of stoel niet zo lekker meer zit als voorheen. Misschien hecht je veel waarde aan deze bank of stoel en vindt je het zonde om deze weg te gooien. Dan kun je er dus voor kiezen om de opnieuw op te laten vullen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.