NWWI taxatie
wonen

NWWI taxatie nu ook beschikbaar voor jou!

Maters Taxaties? Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen bij taxeren? Wil jij je huis of andere spullen laten taxeren? Dat kan bij Maters Taxatie. Dit bedrijf helpt jou met het taxeren van een huis of bedrijfspand. Een taxateur kan je inhuren en die maakt dan een taxatierapport om precies aan te tonen hoe duur het is en waaraan dat ligt. Als jij een huis wil kopen en een hypotheek afsluit dan zorgt de bank dat er een taxatierapport komt. Als je een bod doet op een huis is een taxatie ook handig om te verzekeren dat je het juiste bod doet. Het is niet de bedoeling dat je meer biedt dan een huis daadwerkelijk waard is. Dat zou erg zonde zijn. Daarom is het het waard om een taxatie te laten doen zodat je precies weet hoeveel het gaat kosten. De NWWI taxatie keurt of de taxateurs zich wel aan de richtlijnen houden en eerlijk zijn.

Waar heb ik een taxatie voor nodig?

Je kunt met een taxatie beoordelen of de vraagprijs van een woning reëel is. Je hebt ook een taxatie nodig om de hypotheek rond te krijgen. De hoogte van de hypotheek is namelijk niet alleen afhankelijk van je inkomen, maar ook van de waarde van je woning. Je mag maximaal 100% van de marktwaarde van je woning financieren met een hypotheek.

Koop jij een oud huis is het handig om naast een taxatie ook een bouwkundige keuring te laten doen. Een oud huis is niet altijd zo mooi als het eruit ziet. Het kan zijn dat er bepaalde dingen stuk zijn of gaan zonder dat je het ziet. Er zijn dan herstelkosten die je later moet betalen en daarom is het handig om vantevoren te kijken wat voor kosten dat zijn.

NWWI

NWWi taxatie staat voor Nederlandse woning waarde instituut. Zij keuren de rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en zien of alles duidelijk via de richtlijnen is opgesteld. Consumenten en geldverstrekkers krijgen zo een heldere en betrouwbare woningtaxaties door de NWWI taxatie. Ze krijgen dan een taxatie die inzicht geeft en duidelijk aangeeft waaruit de waarde is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn er ruim 4600 geregistreerde taxateurs.

Ben jij benieuwd of heb jij vragen onder de taxaties of dit bedrijf? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op met Maters Taxaties.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *