wonen

Wat is mijn huis waard in deze tijd?

Heb jij een nieuw huis of woon jij al heel lang in hetzelfde huis? Dan is het leuk en misschien wel goed om te weten hoeveel het kost. Je hebt natuurlijk wel een soort bedrag in je hoofd maar wat is mijn huis waard? Wil jij graag je huis verkopen? Dan is het goed om te weten hoeveel het huis gaat kosten voor de koper. Het is fijn om te weten hoeveel je huis kost omdat je dan precies kan weten voor hoeveel geld je je huis op de markt kan plaatsen. Het is handig zodat je kan zien of iemand te veel biedt voor je huis of juist veel te laag. Als jij denkt dat je huis minder waard is dan het is kan je veel geld verliezen bij het verkopen van je huis. Daarom is het belangrijk om te kijken hoeveel je huis waard is, maar wat is mijn huis waard?

Wat is belangrijk?

Er zijn natuurlijk verschillende dingen waar naar wordt gekeken als je wilt weten hoeveel je huis waard is. Je huurt iemand bij Simple Sourcing in om te kijken, wat mijn huis waard is. Ze kijken naar verschillende dingen. Het eerste naar waar wordt gekeken is de locatie. Waar ligt het huis? Ligt het in een mooie oude buurt of in een nieuwbouwwijk. Ligt het aan een drukke weg of aan een rustige weg? Ligt in het dicht bij de stad of heel ver van de stad. Dit zijn dingen die de prijs van je huis heel er bepalen. Dus de locatie is erg belangrijk. Verder wordt er gekeken naar wat voor huis het is. Is het een rijtjeshuis of een landhuis. Dit verschilt heel erg in de prijs. Er wordt ook gekeken naar hoe het huis er van binnen bij staat. Heb je een mooie houten vloer met een nieuwe keuken of heb je laminaat met een oude keuken. Hierdoor ga je echt een verschil zien met hoeveel je huis waard gaat zijn. Hoeveel kamers heeft je huis en hoeveel wc’s dit zijn allemaal aspecten die worden afgewogen om te kijken, wat is mijn huis waard.

Informatie

Ben jij benieuwd naar wat is mijn huis waard is of wil je binnenkort je huis verkopen? Dan is het goed om iemand in te huren die precies met jou kijkt en doorneemt hoeveel jouw huis waard is. Ben jij geïnteresseerd neem dan een kijkje op de site. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *