Uncategorized

Tassen

leren crossbody tas

Een vrouw kan geen tassen teveel hebben. Want voor elke gelegenheid heb je wel een tas nodig. Ga je naar je werk dan heb je een wat grotere tas nodig. Want je wilt je portemonnee, je bril en je broodtrommel meenemen. Veel mensen kiezen dan voor een grotere handtas of een linnen draagtas. Heb je een feestje of ga je naar een verjaardag, dan is een kleine handtas vaak voldoende. Maar als je boodschappen gaat halen, is een boodschappen tas, een shopper of een rieten strandtas een ideale manier om alles mee naar huis te krijgen. Kinderen gebruiken vaak een rugtas om mee naar school te nemen, maar als je zelf een lange wandeling ga maken of je bent een dagje uit, dan is deze ook handig. Je hebt je spullen mee en je handen vrij. Wil je je laptop meenemen, kun je hiervoor ook een speciale tas voor aanschaffen. En wat we tegenwoordig allemaal wel meehebben als we gaan shoppen is een opvouwbare tas. Deze kun je heel klein maken, maar als je hem nodig heb biedt deze genoeg ruimte om je aankopen in mee te nemen.

Crossbody tas

Een crossbody tas draag je kruislings over je lichaam. Dit zit heerlijk comfortabel, je kunt hem niet kwijtraken en het is hip. Je hebt ze in diverse maten. In het kleinste maatje past je telefoon en wat geld. Ideaal voor als je te stappen gaat of naar een festival. Je kunt een hele mooie leren crossbody tas kopen in unieke designs en handgemaakt. Zo heb je een tas die je niet bij iemand anders zult zien.

Mannen en tassen

Ook dragen mannen tegenwoordig een tas. En waarom niet? Voorheen propten ze alles in hun broekzak, maar nu kunnen ze dit netjes wegstoppen in een schoudertas, een rugzak of ook een crossbody tas. Voor naar het werk wordt vaak een aktetas gebruikt of een laptoptas. Maar als je uitgaat zie je toch veel jongens met een crossbody bag.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *